Privacybeleid

Verklaring bescherming persoonsgegevens website

IJsselstein On Ice neemt de beveiliging en bescherming van de persoonsgegevens van de bezoekers van haar website serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met je persoonsgegevens om en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving. In deze verklaring leggen wij uit hoe wij dat doen.

1.   Voor wie is deze verklaring bedoeld?

Deze verklaring is bedoeld voor bezoekers van de website IJsselsteinonice.nl van O’daniels Exploitatie B.V. O’daniels Exploitatie B.V. is gevestigd in IJsselstein en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30153435.

2.   Waarom gebruiken wij je gegevens?

Als je onze website bezoekt, wordt op een aantal plaatsen op de website om gegevens gevraagd. Bijvoorbeeld naam, bedrijf en e-mail. Ook je IP adres wordt met ons gedeeld, omdat onze website gebruik maakt van cookies. Onze software van WordPress gebruikt je IP-adres ook voor het opsporen van spam.

3.   Waarvoor gebruiken wij je gegevens?

Als je een reactie achterlaat op een nieuwsbericht of het contactformulier invult, verzamelen we die data. Deze data kunnen door een geautomatiseerde spamdetectieservice geleid worden. Wij delen je gegevens niet met andere partijen, tenzij dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om je vraag te beantwoorden.

4.   Cookies

Deze website gebruikt cookies die je voorkeuren onthouden en het navigeren door de website vergemakkelijken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje, dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Met cookies kunnen wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Daarnaast wordt deze website gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals Google Analytics.

Functionele (permanente) cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op je voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds je voorkeuren te herhalen. Zo bespaar je dus tijd en maak je prettiger gebruik van onze website. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je internetbrowser.

First party analytische cookies (sessie cookies)

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je je internetbrowser afsluit.

Ingesloten inhoud andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof je deze andere website hebt bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken en tracking van derde partijen insluiten. Daarnaast kunnen ze jouw interactie met de ingesloten inhoud monitoren.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Niet functionele cookies

Tracking cookies van onszelf

Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op je apparatuur, die kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op je profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

5.   Hoe beveiligen wij jouw gegevens?

Wij hebben maatregelen genomen om je persoonsgegevens goed te beveiligen tegen verlies of diefstal. Ook zorgen wij ervoor dat je gegevens alleen worden ingezien en gebruikt door personen die wij hiervoor specifiek toegang hebben gegeven. Al onze medewerkers zijn verplicht tot geheimhouding.

6.   Jouw privacyrechten

Je hebt recht op inzage in de gegevens die wij van je verwerken. Ook mag je je gegevens laten corrigeren of verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw gegevens te laten beperken. Dit betekent dat je ons kunt vragen om je gegevens tijdelijk niet te verwerken. Bijvoorbeeld omdat je wacht op de beoordeling van een verzoek om je gegevens te laten verwijderen. Ook mag je bezwaar maken als je het er niet mee eens bent, dat wij je persoonsgegevens verwerken. Je mag ons vragen om je persoonsgegevens door te geven aan een andere organisatie.

7.   Gebruikmaken van je privacyrechten

Heb je vragen of wil je gebruikmaken van een van bovenstaande privacyrechten, dan kun je met ons contact opnemen via onze contactpagina, of mailen naar info@bcks.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk en in ieder geval binnen vier weken. Als het ons meer tijd kost, dan informeren wij je hierover binnen vier weken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

8.   Klachten

Heb je een klacht over de wijze waarop wij omgaan met je persoonsgegevens, dan kun je contact opnemen met ons via info@bcks.nl. Komen wij er samen niet uit, dan kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

9.   Wijzigingen op de privacyverklaring

O’daniels Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor deze verklaring aan te passen. Wij adviseren dan ook deze verklaring regelmatig te raadplegen. Deze verklaring is van toepassing vanaf 25 mei 2018.